I oktober 2016 havde vi det  første rejsemøde, hvor vi udvalgte hvilke lande vi gerne ville til. Det var utroligt let og virkelig svært på samme tid. Anne-Mette har tidligere været i Thailand en del gange, men ingen af os havde behov for at tage der til i denne omgang. I den mest bogstavligste forstand lå verden åben for os, og der var ingen begrænsninger, udover de økonomiske selvfølgelig. Vi har budgetret med omkring 40.000 kr hver, inklusivt alt; flybiletter, treks, mad&drikke, øl, hotel, og uforudsete udgifter.

Men her sad vi så, med et stort verdenskort foran os og kunne pege lige hvor vi ville. Efter en lille halv time, var landende udvalgt, og rejsen går altså til Nepal, Malaysia, Cambodia og Vietnam. 12 uger, alt i alt.

I går skete det så endelig, det vi har ventet på så længe: Vi købte alle vores flybilletter! Og sikken en utrolig glæde vi begge blev ramt af.

Processen har været lang, og der har været rigtig mange brikker der skulle falde på plads, før vi med en hvis form for ro i maven kunne trykke godkend på dankortterminalen.